Verzorgd... & mooi!

Ontharen bestaat al honderden jaren. Op verschillende manieren ontharen vrouwen en mannen zich. Waxing met hars is daar een van. Het dient goed en met zorg uitgevoerd te worden. Kennis van de anatomie van huid en haar en de groei van haar zijn noodzakelijk bij de uitvoer van waxbehandelingen. Door regelmatig te harsen (om de 3/4 tot 6 weken) wordt het haar dunner. Voor- en nazorg zijn minstens zo belangrijk als de waxbehandeling zelf.

Kiest u voor een waxbehandeling bij CeraCura Beauty Care, dan is dat een hele goede keuze! Er wordt in de salon gebruik gemaakt van professionele producten die zeer geschikt zijn voor het verzorgen en beschermen van uw huid. Denk aan bijvoorbeeld producten die vrij zijn van parabenen.

Iedere klant is uniek en daarom bied ik u het stukje persoonlijke aandacht dat nodig is om de behandeling tot een aangename ervaring te maken. De eerste stap daarin is het consult om een beter beeld te krijgen van u en uw wensen. Bij nieuwe klanten van de salon wordt een uitgebreide intake gedaan en bij bestaande klanten wordt een korte check gedaan. Pas daarna zal de behandeling starten. Na de behandeling wordt nazorg geboden.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Een overzicht van alle waxbehandelingen bij CeraCura Beauty Care vindt u hier.